Nenad Dugi/Cropix
DRAGO JE IŠAO NA ROŠTILJ

Izašao je iz automobila, te se samo potužio na bol u prsima. Naknadno mu je pozlilo...

U prvi trenutak se činilo da je prošao bez težih posljedica jer je sam izašao iz razbijenog mu automobila, te se samo potužio na bol u prsima. No, naknadno mu je pozlilo
Piše: Mario VelićObjavljeno: 24. svibanj 2011. 12:40

Po svemu sudeći sklizak kolnik, kumovao je prometnoj nesreći koju je jučer oko 18.20 na autoputu nedaleko Splita doživio Drago Gabrić. Mladi veznjak i bivši igrač Hajduka, koji sada nastupa za turski Ankaragücü, vozio je iz smjera Dugopolja prema mjestu Bisko, a navodno mu je krajnje odredište trebao biti Imotski gdje ga je čekao roštilj.

No, Drago nažalost nije stigao jer je nad svojim BMW X6 izgubio kontrolu, te se zabio u zaštitnu ogradu koja dijeli dvije suprotne strane autoceste. U prvi trenutak se činilo da je prošao bez težih posljedica jer je sam izašao iz razbijenog mu automobila, te se samo potužio na bol u prsima. No, naknadno mu je pozlilo, te ga je vozilo hitne pomoći prebacilo u splitski KBC, dok je bio u nesvijesnom stanju.

Njegov suvozač, 25-godišnji Ante Đuzel prošao je tek s lakšom ozljedom ruke, no Gabrić je zadržan u teškom stanju. Osim udaraca u prsište zadobio je i frakturu lubanje, što je posebno teško nagnječenje mozga, te hematom. Upravo radi toga su ga liječnici stavili u stanje inducirane kome koje pomaže da se hematom lokalizira i spriječi daljnja šteta za mozak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 01:24