Nenad Dugi/CROPIX
LOKOSI POD POVEĆALOM

Ivković tvrdi da Lokomotiva nije pomagala Dinamu: 'Nismo pustili utakmicu u Zadru!'

Glavna verzija priče je da su Lokosi su pomogli Dinamu kako više ne bi morao na Poljud ove sezone. Ima i ona da Lokosi ne žele u Europu kako se njihovim odnosom s Dinamom ne bi počela baviti Uefa
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 04. ožujak 2013. 20:37

Poraz u Stanovima kod Zadra Tomislav Ivković okarakterizirao je kao "najlošiju utakmicu Lokomotive otkako je on njen trener". No nakon utakmice sa Zadrom u kojoj su Lokosi nedvojbeno podbacili, kao i vrlo često u posljednje vrijeme kada je u pitanju Lokomotiva, pojavile su se priče oko namjernog poraza u Stanovima.

Prva: Lokosi su pomogli Dinamu kako više ne bi morao na Poljud ove sezone. Druga: Lokosi ne žele u Europu kako se njihovim odnosom s Dinamom ne bi počela baviti Uefa.

- Takvim degutantnim pričama komentar je suvišan, ali moram reagirati kada se napada klub u kojem radim i u kojem živim. Sve mi je jasnije da postoji veliki broj onih koji ne vole Hrvatsku i hrvatski nogomet, da ima onih koji mrze Lokomotivu koja nikome nije smetala kada se borila za ostanak u ligi. Njima želim sve najbolje i da se brinu samo o napretku svog kluba, a da ostale puste na miru. Mi smo samostalni klub, imamo svoju Skupštinu i deset reprezentativaca, na što sam posebno ponosan. Na tome bi nam HNS trebao biti zahvalan, jer mi ne radimo samo za sebe, već očito dobru stvar i za hrvatski nogomet. Hajduk bi sigurno bio treći da je izgubio utakmicu u Vinkovcima pa zašto onda nije? Koja bi budala pustila utakmicu u Zadru? Da tako razmišljam, odmah bih otišao iz nogometa. Mi trećim mjestom praktički gubimo jedno domaćinstvo jer "kod kuće" igramo s Dinamom. A, još jednom ponavljam, naša je želja plasman u Europu! - rezolutno kaže Ivković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 14:52