Drago Sopta / Cropix
BURNO POKRAJ KORANE

Ivković pobjegao iz Karlovca: 'Klub je u raspadu, Turković će ga odvesti u Petu ligu!

Ne znam je li ga netko poslao da žrtvuje njega ili da upropasti klub? - pita se Ivković. - Nije kriv samo on, pretpostavljam da je još više kriv onaj koji stoji iza njega
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 18. svibanj 2011. 19:22

Tomislav Ivković, sportski direktor NK Karlovca, jučer je neopozivo odstupio s dužnosti objašnjavajući taj čin pismeno. Nakon nepuna dva mjeseca odlazi iz šestoplasiranog prvoligaša, što je novi, tko zna koji dokaz da na Mekušanskom polju toliko toga ne štima!

Uzrok i povod je činjenica da se s predsjednikom Stjepanom Turkovićem nije uspio ni vidjeti ni čuti od petka 6. svibnja i sastanka na kojem je htio otići, ali su ga igrači zamolili da ostane barem do kraja sezone. Tada je Ivković predložio da jednako postupi i Turković...

- On se zbog toga vjerojatno naljutio pa me izbjegava. Ne pojavljuje se na stadionu, ne dolazi na utakmice. Dakako da u takvim okolnostima ne mogu i neću funkcionirati. To prije što klubu gori pod nogama!

Pojašnjava zašto:

- Igrači opet gube strpljenje jer se dogovoreno ne realizira. Nema novca jer nema kredita od 2,5 milijuna kuna. A do 31. svibnja treba im, temeljem obveze iz licenciranja, isplatiti dug za 2010. od milijun kuna, do 30. lipnja toliko se mora dostaviti i poreznoj upravi. Ukoliko se mjerodavni ne pokrenu, NK Karlovac bit će na putu za 4. ligu!

Pardon, za 5. Tako je ponosno najavio aktualni prezident, srdit i uvredljiv poput gospodične ako baš sve nije po njegovom.

- Ne znam je li ga netko poslao da žrtvuje njega ili da upropasti klub? - pita se Ivković. - Nije kriv samo on, pretpostavljam da je još više kriv onaj koji stoji iza njega.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 10:25