Cropix
ODGOVORIO NA OPTUŽBE

Ivković bocnuo Bijele: 'Hajduk potiče priče o filijali jer im smeta ovakva Lokomotiva'

Hajduku je teško prihvatiti činjenicu da je Lokomotiva stabilna, i da im je konkurencija za Kup i Europu te da si može priuštiti njihove igrače - kazao je Ivanković
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 20. veljača 2015. 18:37

Povratkom Domagoja Pavičića u Dinamo ponovno se otvorila ‘Pandorina kutija’ o sijamskim blizancima u prvoj ligi. Na činjenicu da prevelika migracija igrača između dva prvoligaša baca sumnju na regularnost natjecanja, Tomo Ivković odmahuje rukom.

- Ja se tome mogu samo smijati. Imam ljude u klubu koji se brinu o takvim stvarima. Moja briga je teren - reći će Ivković dodavši kako je žarište priče o Lokomotivi kao Dinamovoj filijali upravo na Poljudu.

- To stalno Hajduk imputira jer im je teško prihvatiti činjenicu da je Lokomotiva stabilna, i da im je konkurencija za Kup i Europu te da si može priuštiti njihove igrače. Kada smo se borili za ostanak u ligi onda im nije smetalo. Za vrijeme Kirigina i Burazina, koji su napravili od Hajduka veliki klub, bili su glavni u regiji i imali igrače po svim klubovima. No, to nije bila filijala već partnerski odnos. I dobar način da se razvijaju igrači. Pa ja kada sam otišao 89. u Portugal, Porto je imao 40 igrača na posudbi u prvoj ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 00:29