Rijeka, 190910.Danas je na stadionu Kantrida odigrana nogometna utakmica prve hrvatske nogometne lige izmedju HNK Rijeka i HNK Hajduk. Igraci Rijeke su u bijelim dresovima, a Hajduk u plavo-crvenimNa slici: Prvo poluvrijeme proteklo je u agresivnom i pozrtvovanom nadmetanju za loptuFoto: Davor Zunic / CROPIX
 Davor Žunić / CROPIX
KRIZNI STOŽER HAJDUKA

Inter, Juventus i Milan poslali emisare po Ivana Strinića! Na Poljudu traže 4.5 milijuna eura

Neslužbeno smo doznali da je prije nekoliko dana u kontakt s Hajdukom stupila istaknuta talijanska agencija i zatražila ciljanu punomoć za predstavljanje Strinića kod tri kluba iz Serie A - Intera, Juventusa i Milana!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2010. 13:52

Nakon što je privukao interes Benfice te nekih premierligaša, Ivan Strinić postao je jako zanimljiv talijanskim prvoligašima, i to onima najvećima. Neslužbeno smo doznali da je prije nekoliko dana u kontakt s Hajdukom stupila istaknuta talijanska agencija i zatražila ciljanu punomoć za predstavljanje Strinića kod tri kluba iz Serie A - Intera, Juventusa i Milana! Uzburkale su se potom strasti na Poljudu, slijedio je sastanak čelnika kluba radi dogovora o strategiji u novonastaloj situaciji. Bijeli su navodno izvjesili odštetu, i to u visini od 4,5 milijuna eura. Hoće li do Strinićeva transfera u neki od navedenih klubova zaista i doći pokazat će vrijeme, no svakako godi interes velikih za lijevog bočnog Hajduka i reprezentacije.

Zanimljivo je da je posljednji igrač koji je iz Hajduka otišao u Italiju, i to još davne 1999. godine, bio Ante Šerić, također lijevi bočni igrač! Strinićeva je prednost da igra na toj deficitarnoj poziciji, sjetimo se samo da su Pancaro, Candela i Zambrotta izgradili karijere igrajući u talijanskim i drugim velikim klubovima lijevog bočnog, iako im je jača noga desna!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:29