Nikola Vilic / CROPIX
OVACIJE ZA TRENERA

Igor Tudor: 'Vjerovao sam da ćemo proći, pobijedila je nogometna pravda!

'Dugo nismo bili u ovakvoj situaciji, bit ćemo presretni i zadovoljni čekati ždrijeb'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. kolovoz 2014. 00:48

Trener Hajduka Igor Tudor dočekan je s pljeskom na press-konferenciji nakon utakmice. Zahvalio se smješkom prisutnim novinarima i kazao:

- Vjerovao sam u ono što sam govorio prije utakmice, vjerovao sam da ćemo proći. Želio sam motivirati svoju momčad u tome smo svi skupa uspjeli. Pobijedila je nogometna pravda, zasluženo idemo dalje - kazao je u uvodu Tudor.

- Utakmica je išla očekivanim smjerom, mi smo imali dominaciju, posjed lopte dok je Šahtjor svoju igru bazirao na prekidima. Bili smo dobri u obrambenom bloku, a iako nemam običaj hvaliti pojedinačno igrače, moram napomenuti da nam je Kalinić davao sigurnost, a obranio je onu loptu koja nam je možda značila i prolaz. Atmosfera je bila prekrasna, fantastična tako nešto već dugo nisam doživio na Poljudu.

Nije želio govoriti o željama kad je u pitanju protivnik u play-offu Europske lige.

- Dugo nismo bili u ovakvoj situaciji, bit ćemo presretni i zadovoljni čekati ždrijeb te uživati kao i svi oni koji vole Hajduk - zaključio je Tudor.

Trener gostiju Viktor Kumikov rekao je pak da je utakmica odlučena u prvom dijelu zbog greške njegovih središnjih braniča.

- Moram napomenuti i to da je našem protivniku Hajduku veliki vjetar u leđa dala njegova publika, njihovi navijači. Ovakva atmosfera zaista je sjajna.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 08:30