GLASAJTE U ANKETI

Igor Štimac 'osvojio' Karlovac, a u Zadarskoj županiji izabran je jednoglasno!

Doznajemo da je glavni razlog za to što su Karlovčani za Igora Štimca to što se on dugoročno zalaže za Ligu 16. A to Plavo-bijelima itekako odgovara
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 18. studeni 2010. 14:06

Jučer popodne sastančio je Upravni odbor NK Karlovca ne bi li odlučio za koga će prvoligaš s Korane na sjednici Udruge 30. studenoga biti kad je posrijedi kandidat za paredsjednika HNS-a. Nazočilo je 11 članova uprave, znači da su dvojica bila odsutna, a u glasovanju za Štimca ili Markovića pobijedio je Štimac koji je dobio devet glasova, jedan je bio protiv, a jedan suzdržan!

Doznajemo da je glavni razlog za to što su Karlovčani za Igora Štimca to što se on dugoročno zalaže za Ligu 16. A to Plavo-bijelima zaista odgovara; žele klub u elitnom razredu, a svako kresanje broja sudionika za njih bi bilo dramatično.

Inače, jučer je održana i skupština Nogometnog saveza Zadarske županije i na njoj je, između ostaloga, na dnevnom redu bilo i izjašnjavanje kojem će kandidatu za predsjednika HNS-a, Vlatku Markoviću ili Igoru Štimcu, biti izražena potpora.

- Od 34 nazočna izaslanika na Skupštini, sva su trideset i četvorica svoj glas dala prijedlogu da ŽNS podupre kandidaturu Igora Štimca - izvijestio je tajnik Miroslav Knežević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. listopad 2024 07:42