Brugge, 031110.Jan Breydel stadion, UEFA, Europska liga, grupa D, susret NK Dinamo i Club Brugge.Na slici: Igor Biscan.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
KRAJ KARIJERE?

Igor Bišćan na treningu poručio Vahi: 'Šefe, moram na operaciju!'

Prije otprilike 10-ak dana sportski direktor Zoran Mamić kazao nam je da Dinamo na poziciji stopera ne traži igrača za ljetni prijelazni rok. Sada se sve promijenilo
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. travanj 2011. 16:43

Danas popodne će pasti odluka hoće li kapetan Dinama Igor Bišćan na operaciju gležnja. Jedan od ključnih igrača Modrih jučer je nekako u pola vježbanja maksimirskih profesionalaca došao do trenera Halilhodžića kazavši:

- Šefe, moram na operaciju!

Očigledno se oko svega toga lome koplja. Bišćan je iznimno važna karika plave momčadi. Ne samo zbog svoje nesumnjive igračke kvalitete već i zbog činjenice da je vođa svlačionice, da se njegova riječ sluša te da je kohezijski faktor cijele Dinamove priče. Bez Bišćana ili s njim, nije isto. Međutim, s obzirom da i sam Bišćan kaže kako je operacija potrebna, vjerujemo da će se ona i dogoditi.

Prije otprilike 10-ak dana sportski direktor Zoran Mamić kazao nam je da Dinamo na poziciji stopera ne traži igrača za ljetni prijelazni rok. Tema je, naravno, bila Josip Šimunić. Ovog trenutka sve se okrenulo naopačke izgleda potpuno drukčije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 14:34