Damjan Tadić/CROPIX
BARCA NE DOLAZI U SPLIT

Hoće li Hajduk zbog Svagušinog ugovora morati platiti milijun eura penala?

Hajduk ipak još u idućih desetak dana iščekuje odgovor Barcelone na svoje predložene termine (kolovoz) i smanjenu cijenu, no čini se da najbolja momčad svijeta neće vidjeti Poljud
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. travanj 2011. 12:44

Gostovanje Barcelone u Splitu kao dio Hajdukova stotog rođendana sve je dalje. Prvog travnja istekao je rok za međusobni dogovor Hajduka i Barcelone, točnije agencije MediaPro koja Španjolce zastupa o terminu dolaska katalonskog diva na Poljud. Hajduk ipak još u idućih desetak dana iščekuje odgovor Barcelone na svoje predložene termine (kolovoz) i smanjenu cijenu, no čini se da najbolja momčad svijeta neće vidjeti Poljud.

Velika prepreka dolasku u terminu koji su u Barceloni predlagali (23. ili 25. srpnja) je i to što u svim kombinacijama ne bi s momčadi došao Argentinac Lionel Messi, a kako su sve izglednije i opcije kako bi i reprezentacija Španjolske tada imala obveze što bi značilo da i Barcelonine domaće zvijezde ne bi stigle u Split to s Hajdukova gledišta baca potpuno novo svjetlo na utakmicu.

Nagađa se i kako u slučaju da cijeli posao propadne Hajduk u slučaju da je bivši predsjednik kluba Joško Svaguša potpisao takav predugovor mogao platiti i penale u iznosu od 200 tisuća pa do čak milijun eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:32