Cropix
UTRKA JE POČELA

Hajdukovac na putu u jednu od najjačih liga svijeta: Tata potvrdio transfer: 'Situacija je napeta!'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 22. siječanj 2016. 23:45

Andrija Balić usmjeren je na prodaju, u – Betis, u Španjolsku, dvije su ponude 'u điru' ostale nakon cijelog niza kombiniranja – zasad usmeni Betis, dogovaran na licu mjesta u Andaluziji i pismeni upit Udinesea koji je danas poslao novu, bolju ponudu za Andriju i ona se vrti iznad tri milijuna eura plus bonusi, piše Slobodna Dalmacija.

Ova konkretnija ponuda Udinesea pokazuje da su čvrsto zagrizli za Balića i da prihvaćaju utrku sa Betisom.

Nije sporno da je opcija odlaska mladog dragulja "bijelih" sasvim izvjesna. Za brojku koja se kreće između 3,5 i 4 milijuna eura.

Udinese je prvu ponudu poslao taman u trenutku kad su Marin Brbić i Goran Vučević krenuli na put u Italiju drugim poslom, pa produžili u Španjolsku, da bi onda u Španjolskoj došli do najbolje ponude koju najavljuju - Betis iz Seville! Danas su je podebljali ozbiljni su i konkretni.

Čelnici Hajduka bili su u Sevilli na razgovorima i sad se očekuje konkretizacija posla. Pregovori su odmakli, a kako kažu informacije bliske izvoru, Balić bi svakako do odlaska momčadi na pripreme u Tursku trebao odseliti na novu destinaciju!

Hajduk u Turskoj neće imati ni Nikolu Vlašića, ni Andriju Balića. Splet okolnosti. Lakša ozljeda i brza prodaja.

I još neće biti Mije Caktaša... Prva momčad imat će propisno izmijenjen izgled. Ne smije Andrija davati izjave, a Hajduk se također ogradio od svih javnih istupa, dok su poslovi "mercata" u tijeku.

Što onda kaže otac obitelji Balić, glava kuće Ivica:

- Napeto je, ali ne volin se zalićat... Vrti se, okriće, pregovara, to nije tajna i to van smin reć! - otvoren je otac Ivica, dobre je volje.

A kakva je odluka?

- E, nema još odluke, moramo najprije vidit koje su sve ponude, dok ne dođe službeno ne mogu komentirat. Zasad je tu službeno Udinese, a ovo drugo, čekamo...

Čujemo da je Andriji bliža Španjolska?

- Jedno je sigurno, Andrija će odlučit! A moramo vidit i šta će Hajduk kazat. Ali, da je napeto, je. Da van kažem bilo šta drugo, laga' bi vas – kaže srčani otac Ivica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 21:24