hajduk.hr
AMBICIOZNI ARGENTINAC

'HAJDUKOV SUAREZ' Tko zna, možda se dogodi da odmah zaigram u Ligi prvaka'

Piše: HinaObjavljeno: 18. siječanj 2016. 21:45

Argentinski nogometaš Nicolas Leandro Velez, koji igra u napadu, potpisao je u ponedjeljak dvoipolgodišnji ugovor s Hajdukom, objavila je klupska službena internetska stranica (hajduk.hr).

Velez je izjavio kako se nije dvoumio kada mu je stigao poziv da pristupi Hajduku jer mu je to prigoda da zaigra u Europi.

"Hajduk je veliki klub bogate povijesti", rekao je Velez i istaknuo kako očekuje da će svojim dobrim igrama pomoći Hajduku kako bi momčad ostvarila što bolji plasman u Hrvatskoj nogometnoj ligi i uspjeh u Kupu u kojem se Hajduk plasirao u polufinale.

Velez je otkrio i što očekuje od nastavka sezone.

"Prvenstveno svoje dobre igre kojima ću pomoći uspjehu kluba. Cilj je biti što bolji u prvenstvu, a znam i da je momčad u polufinalu kupa, tako da izazovi postoje. Tko zna, možda se dogodi da već u prvoj sezoni u bijelom dresu zaigram u Ligi prvaka."

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić najavljujući prošlog tjedna prelazak Veleza u Hajduk istaknuo je kako je on u splitsku momčad doveden kao pojačanje bez odštete pošto je bio slobodan igrač kojeg je pratila Hajdukova skautska služba.

Trener Hajduka Damir Burić je za Veleza rekao da je polivalentan i profil ugrača kakvog je taj klub tražio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 23:03