Ante Čizmić / Cropix
SJAJAN, ALI PRESKUP

Hajduk prodaje Strinića, dovodi Križanca i traži način za transfer Rosine iz Zenita!

Omaleni Talijan Alessandro Rosina u Zenitu nije standardni prvotimac, ali zarađuje 1,5 milijuna eura godišnje i s ruskim prvakom ima ugovor do ljeta 2013. godine
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 21. siječanj 2011. 22:33

Dnjipro je ozbiljan u ponudi za otkup ugovora Ivana Strinića, ali zasada je 3 milijuna eura premala odšteta. Hajduk traži 4 milijuna eura i 20% od budućeg transfera, što je model već viđen u prodaji Senijada Ibričića u Lokomotiv.

Ali nije prodaja Strinića jedini poslovni plan koji se kuje na Poljudu. Ukoliko se ostvari transfer Strinića moguće je da Hajduk novac investira u dolazak Križanca uz kojeg bi išao i angažman Alessandra Rosine.

Omaleni Talijan Rosina u Zenitu nije standardni prvotimac, ali zarađuje 1,5 milijuna eura godišnje i s ruskim prvakom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Iz Torina je u Zenit prije godinu i pol dana došao za 7,3 milijuna eura, pa bi danas odšteta za tog 27-ogodišnjeg polušpica bila barem 3 miljuna eura. Preveliki novci za platežnu moć Hajduka, a posudba Hajduku malo znači. Platiti 500.000 eura igraču za polusezonu prevelik je izdatak za Bijele, a plaćanje odštete i punog ugovora doseglo bi i četiri milijuna eura. Ali, ideja postoji, pa je treba zabilježiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 16:25