Jakov Prkić/ CROPIX
RATNIČKA UTAKMICA

Hajduk na Lokomotivu bez pola momčadi:'Oni koji budu igrali moraju pokazati kvalitetu'

Iako nije htio objaviti sastav, predpostavljamo da će na stoperu zaigrati Andrić, Trebotić će preuzeti njegovu ulogu u sredini dok će na beku ordinirati Kukoč. Jamesa će zamijeniti Tičinović, Glumac ili Sarić
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 18. studeni 2011. 15:06

Prije subotnjeg gostovanja u Maksimiru Krasimir Balakov se obratio javnosti na tiskovnoj konferenciji u Poljudu.

- Imamo velikih problema, mnogo ozlijeđenih igrača, pogotovo u obrani. Za nastup protiv Lokomotive nisu spremni Lima, James, Brkljača, Miličević i Inoha. Hajduk ima 25 igrača koji moraju uvijek biti spremni za nastup. Naš cilj ostaje isti, a to je da dobijemo svih pet preostalih utakmica - kazao je trener bijelih.

Strateg bijelih je svjestan važnosti utakmice.

- Moramo uzeti tri boda i oni koji budu igrali moraju pokazati kvalitetu makar će zaigrati na neprirodnim pozicijama. Ova pauza je dobro došla igračima koji su ostali ovdje, radili smo dosta dobro. Svi moraju uložiti dodatni napor i boriti se. Svi su oni igrači Hajduka! - istaknuo je Balakov.

- Lokomotiva je dobra momčad i neće nam biti lako ali zanimaju me samo tri boda. Što se tiče njihove igre, mislim da je to ekipa koja će s nama odigrati jednu ratničku utakmicu. Znamo da je utakmica teška, ali Hajduk nema lakih utakmica - zaključio je strateg Hajduka.

Iako nije htio objaviti sastav, predpostavljamo da će na stoperu zaigrati Andrić, Trebotić će preuzeti njegovu ulogu u sredini dok će na beku ordinirati Kukoč. Jamesa će zamijeniti Tičinović, Glumac ili Sarić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:33