KRASIMIR BALAKOV

'Hajduk je klub goleme tradicije koji dugo nije bio prvak i to me izuzetno motivira'

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 27. svibanj 2011. 23:28

Prema našim saznanjima iz splitskog Hajduka , s Balakovom su kontaktirali već početkom svibnja. Razgovori su, eto, uspješno privedeni kraju i nekadašnji sjajni bugarski reprezentativac preuzet će vruću klupu splitskog kluba. Telefonom smo ga dobili u Stuttgartu, gdje Balakov ima svoju bazu.

- Hvala na čestitkama, ali najbolje će biti čestitke ako budemo imali dobre rezultate - kazao nam je na dobrom hrvatskom jeziku Balakov, odajući dojam da neće biti jezične barijere.

Kao veliki profesionalac Bugarin je odmah naglasio:

- Sad nema smisla davati intervju, doći ću na predstavljanje i press konferenciju i tamo ću kazati što trebam, odnosno odgovarati na sva pitanja. Nisam vam ja za velike govorancije, treba raditi, a nakon određenog vremenskog odmaka možemo razgovarati šire.

Koliko poznajete Hajdukovu stvarnost?

- Više nego dovoljno. Hajduk je velik klub, goleme tradicije i u europskim okvirima. Znam da posljednjih šest godina nije osvojio naslov prvaka Hrvatske i da bi svi htjeli da Hajduk napravi iskorak i u Europi. To što Hajduk nije toliko dugo ostvario željeni rezultat, mene kao trenera izuzetno motivira i zato sam prihvatio Hajdukov poziv. Nadam se da ćemo kasnije svi zbog toga biti zadovoljni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 12:17