HRVATSKI MERCATO

Hajduk i Zvezda bore se za Todorovskog, 'novi Vaha' Ivan Barišić prelazi u Maksimir

Aleksandar Todorovski je 25-godišnji desni bek Rada i makedonski reprezentativac, a pregovore oko njegovog prelaska na Poljud vodi bivši igrač Hajduka Igor Musa
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. siječanj 2011. 17:47

Beogradski Sport donio je informaciju da je Hajduku zanimljiv Aleksandar Todorovski, 25-godišnji desni bek Rada i makedonski reprezentativac. Tragom te informacije došlo se do saznanja da je zbog pregovora glede Todorovskog na Poljudu ovog tjedna bio Igor Musa, nekadašnji igrač Hajduka koji danas živi u Mostaru. Todorovski je osim Hajduku interesantan i Crvenoj zvezdi Roberta Prosinečkog. Musa je ovog tjedna razgovarao s čelnicima Hajduka, a nesporno je da hajdukovci traže desnog beka kao jedno od tri prioritetna pojačanja ove zime.

'Novi Vaha' na pragu Dinama

Ivan Barišić (17), mladi napadač Zrinjskog, kojeg u Mostaru zovu “novi Vaha”, uskoro bi mogao preseliti u plavu svlačionicu. Dvije godine zaredom Barišić je bio najbolji strijelac juniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine. Postigao je 54 gola, a podjednako jednako zabija lijevom i desnom nogom.

Dinamo bi za Barišića trebao platiti odštetu od 200.000 eura, ali kažu ovdašnji izvori da je to realno, jer da bi “novi Vaha” mogao postati svjetska klasa. Barišića već neko vrijeme vabe skauti Ajaxa, ali on želi u Dinamo!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:31