Vladimir Dugandžić/CROPIX
KRSTIČEVIĆ NASLJEDNIK?

HAJDUK BEZ TRENERA Balakov priznao igračima: Odlazim u Kaiserslautern!

Ovu pobjedu poklanjam našim navijačima, a sve špekulacije o mom odlasku u Kaiserslautern su plod njemačkih novina - 'muljao' je Balakov novinare
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2012. 21:42

Krasimir Balakov na press konferenciji nije potvrdio da je od četvrtka novi trener Kaiserslauterna, ali njegov odlazak u Bundesligu samo je stvar formalnosti. Bugarin čeka samo da vijest objavi službeni Hajduk i onda će spakirati kofere i otići iz Splita.

Ali igračima u svlačionici priznao je ono što nije novinarima. Oprostio se s njima kazavši kako ipak odlazi s Poljuda, kažu nazočni da je to bio vrlo dirljiv oproštaj.

- Ovu pobjedu poklanjam našim navijačima, a sve špekulacije o mom odlasku u Kaiserslautern su plod njemačkih novina - rekao je Balakov.

Glavni favorit za nasljednika je Mišo Krstičević.

Pressica u 3 ujutro!?

Hajduk je tijekom povratka prve momčadi iz Rijeke prema Splitu objavio kako će pressicu, sastanak s novinarima, prirediti po dolasku u 3 sata u noći sa srijede na četvrtak!? U tom trenutku su naumili objaviti da Krasimir Balakov više nije trener Hajduka i da se Hajduk rastaje s Balakovom i njegovim pomoćnicima Ilijom Grujevom i Jončom Arsovom.

Već u četvrtak izjutra, na letu za Zagreb pa dalje za Frankfurt od 6.50 sati treba biti Balakov u svom napuštanju Splita i hitanju u Kaiserslautern, gdje ga u četvrtak , ponovimo to još jednom, u 14.30 sati dočekuju kao novog trenera bundesligaškog fenjeraša.

Iščekuje se da Hajduk objavi trenera prve momčadi. S velikom sigurnošću tvrdi se da će to biti Mišo Krstičević, dosadašnji trener juniora, njemu bi pomoćnik trebao postati Ive Šeparović, dok bi trener juniora postao Stipe Andrijašević koji je dosad radio s Krstičevićem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 02:05