Split, 071110.Stadion Poljud.Utakmica 14.kolo HNL Hajduk-Zagreb.Na slici: slavlje Trebotica nakon gola.Foto:Vojko Basic / Cropix
 Vojko Basic / Cropix
SPLIĆANI STASALI

Gdje su nestali dinamovci - Hajduk u U-21 vrsti ima šest igrača, Modri samo Ademija

Kad je Šuškova vrsta u pitanju, izvrsno je zastupljen Zagreb; tu su Matej Pavlović i Besart Abdurahimi, a Vedran Celjak je 'jučer' potpisao za Sampdoriju
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. veljača 2011. 14:58

Mlada hrvatska reprezentacija jučer je odradila dva treninga u Umagu, a u večernjim satima uputila se u Portorož gdje će odraditi još jedno vježbanje i dočekati prijateljsku utakmicu sa Slovenijom koja se u Kopru igra 9. veljače (srijeda, 15 sati).

Iako je Ivo Šušak već na prvom okupljanju jasno naznačio da reprezentativni popis nije zatvoren, te da će se proširivati i nadopunjavati, on je svakako zanimljiv po jednom detalju. Većinu nogometaša novog saziva U-21 vrste čine igrači Hajduka. Čak šestorica mladih nogometaša Majstora s mora prisutna su na prvom okupljanju vrste koja će krenuti u novi kvalifikacijski ciklus i pokušati izboriti Europsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu. To su: vratar Dante Stipica, zatim Goran Jozinović, Franko Andrijašević, Dinko Trebotić, Mario Sačer i Ante Vukušić. U dosadašnjim sazivima uglavnom su prevladavali nogometaši Dinama, a ovog puta je u vrsti samo jedan, Arijan Ademi. Nogometna slika u Hrvata, barem kad je u pitanju U-21 reprezentacija, očigledno se bitno promijenila. Stasali su mladi hajdukovci i sad drže glavne uloge.

Kad je Šuškova vrsta u pitanju, izvrsno je zastupljen Zagreb; tu su Matej Pavlović i Besart Abdurahimi, a Vedran Celjak je “jučer” potpisao za Sampdoriju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 12:35