NASTAVAK KARIJERE

GDJE ĆE LUKA MODRIĆ? Velikani u lovu na čarobnjaka! Chelsea najbolje kotira!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. travanj 2012. 17:14

Luku Modrića tretira se asom svjetskog formata, potvrđuju to i engleske kladionice. Hoće li napustiti Tottenham nitko ne zna, ali njega se ne seli u klubove sa začelja, u ponudi je samo šest, i to vrhunskih odredišta: Chelsea, Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Barcelona i - PSG.

Da će veznjak Vatrenih doći u gradski rival sa Stamford Bridgea lani se po medijima činilo prilično realnim. To ipak nije realizirano i šanse sad izgledaju daleko manjima, ali kako onda protumačiti da upravo ta varijanta najbolje kotira, koeficijent je 3,5? Je li to pokazatelj da će zapravo Luka ostati u Spursima?

Related content

Slijedi City sa 6, pa United sa 10. Dok je teško očekivati transfer u Real (15) i Barcelonu (21), na dnu stoji i PSG s omjerom 21. Francuzima novac nije problem, ambicije su velike, pa ostane li Carlo Ancelotti na klupi, koji ne krije da ga posebno cijeni, nije nemoguće niti da Modrić napusti Premier ligu. Tko je spreman uložiti na to...

U njegovom slučaju razina igara na Euru vjerojatno neće biti presudna. Svi zainteresirani davno su formirali mišljenje o Modrićevim karakeristikama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 01:23