Srđan Vrančić/CROPIX
NABRIJANI NA DINAMO

Gazda Ludogoreca: 'Pokrali ste nas u Zagrebu, izbacili ste nas zbog veza u Uefi'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 03. listopad 2013. 16:55

Ludogorec još nije zaboravio poraz od lani kada je Vida zabio za Dinamo u 98. minuti.

- Nigdje se nisam osjećao kao tada u Zagrebu. Cijelu utakmicu vikali su nam da smo Cigani. Neki su nas navijači iz lože zalijevali pivom i plastičnim čašama - rekao je Domušijev. Bugarin se nije zaustavio samo na tome već je za poraz u Zagrebu direktno optužio Davora Šukera i njegove veze u Nyonu.

- Sve je to maslo Uefe - zaključio je vlasnik Ludogoreca, a nije jedini koji tako razmišlja. Svako malo u Sofiji smo nailazili na one koji vjeruju da prvak Hrvatske uživa veliku naklonost Uefe zahvaljujući vezama u europskom nogometu. I bivši vratar Ludogoreca te jedan od tragičara zagrebačke utakmice Uroš Golubović optužio je Uefu za poraz.

- Nije slučajno da se u Maksimiru igralo dok Dinamo ne postigne gol - rekao je Golubović. Na vratima ga je zamijenio Vladislav Stoyanov, koji je unatoč ozljedi glave u ligaškom okršaju s Botevom prošlog vikenda inzistirao da nastupi protiv Dinama. Riječ je o vrataru koji je svojevremeno branio za Sheriff i izabacio “modre” iz Europe obranivši im tri penala.

- Bila je to moja najbolja utakmica u karijeri - pohvalio se Stoyanov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 00:27