OPTIMISTIČNI DRAGO

Gabrićeva poruka iz Turske: 'Realni cilj je čuvati poziciju i čekati greške Dinama'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. veljača 2012. 23:15

Prije godinu dana Drago Gabrić posjetio je Bijele u hotelu Gloria Golf. U siječnju 2011. bio je igrač Trabzonspora na posudbi u Ankaragücüu. Sada se u Tursku vratio s potpisanim ugovorom u Hajduku. Turska je Dragi danas samo uspomena.

- Lijepa uspomena, nemam nikakvih loših emocija u svezi Turske - u startu nam je kazao Drago Gabrić.

- Rado bih išao gledati Trabzon u subotu u Antalyji ako me trener pusti. Pitat ću ga. Trabzon je klub u kojem sam imao ugovor, proveo sam i lijepih dana u tom klubu.

Moguć je povratak Tomasova, aktualizirano je njegovo produljenje ugovora. S Maločom i Tomasovom, pa Neretljakom u obrani, Ozobićem u sredini, Hajduk djeluje kao ozbiljna ekipa. Nimalo slabiji u odnosu na prošlu jesen?

- Najmanje smo ravnopravni, ako ne i bolji, jer Neretljak je veliko pojačanje obrane. Nema Inohe, ali uz Neretljaka to se neće osjetiti. Istina je da imamo i puno mladih igrača za koje će trebati puno strpljenja. Tek im je 17, 18 godina. Kada se samo sjetim gdje sam ja bio u tim godinama, bio sam sretan što igram 2. ligu.

Za kraj pitanje koje ide svima redom, od trenera do igrača. Kakav Hajduk navijači mogu očekivati na proljeće?

- To se i mi pitamo, ali još čekamo odgovor. Nakon Šahtara navijači će dobiti jasniju sliku, jer dosad nas nisu gledali osim u test utakmicama u Splitu gdje je trener pružao prigodu gotovo 30-orici igrača. Sastav se u međuvremenu iskristalizirao i nestrpljivo čekamo početak proljetnog dijela prvenstva. Ne smijemo obećati da ćemo napraviti čuda, ali moramo vrebati pogreške Dinama. Znači čuvati drugo mjesto i čekati ako Dinamo pogriješi. To je jedini realni cilj.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE UTISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 02:26