SMJENA NA POLJUDU

Gabrić šokiran: 'Kad Tudor objasni odluku, onda bih mogao nešto i komentirati'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. prosinac 2013. 13:05

Tonći Gabrić je šokiran i iznenađen Tudorovom odlukom da ga smijeni iz svoga stožera. Jučer se Gabrić nevoljko odazivao na mobitel, kači ga i kodeks ponašanja, etički kodeks, najbolje da sad objavi javno sve što misli, kako je i koliko pogođen i što mu je na srcu. Taman posla. Iskusan je.

Intimusima se pak povjerio da ga je Tudorova odluka pogodila ravno u srce, a bogme i u leđa, ako im je za vjerovati. Kao grom iz vedra neba. Tudor traži nekog mlađeg, zna se i koga, Tomislav Rogić je taj, vidio je Tudor kako radi u stožeru reprezentacije dok je izbornik bio Igor Štimac, a pomoćnici mu bili on Igor Tudor, Alen Bokšić, Krunoslav Jurčić, Tomislav Rogić...

"Mlađi, ljepši...", zna i Gabrić kako to ide. Više ne igra.

Drugačije metode su potrebne, Lovre Kalinić je pao u formi, zaključak je stožera; koliko se može zaključiti iz kuloara. Nitko ne daje izjave.

Međutim, Gabrić može slobodno iznijeti u svoju obranu domete svoje karijere trenera vratara, tog istog Lovru Kalinića je prometnuo u reprezentativca!

Tudor traži - novog, o Rogiću sve najbolje govori i preporučava Tudorov najbolji prijatelj Stipe Pletikosa.

- Kad Tudor objasni svoju odluku, onda bih mogao nešto komentirati. Ovako ne bih – poručio je Gabrić, odagnao sočnu priču.

"Off the record", šokiran je kad mu je prije zadnje utakmice rečeno da bude skaut. Kako ga ne bi pogodilo. To nije zaslužio. Tudora je uvijek hvalio i doživljavao kao svoga sina (17 godina je stariji), još u doba dok su obojica služila Edy Reji.

No, Tudor je beskompromisan: hoće boljeg, sebi prikladnijeg!

- Ja ne bih širio tu priču, pripreme počinju 7. siječnja, vidjet ćemo do tada što ćemo uraditi – predsjednik Marin Brbić nastupa kao dobitnik Nobelove nagrade za mir.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 08:34