Srdjan Vrancic / CROPIX
SAM ZATRAŽIO POSUDBU

Franko Andrijašević otišao u Lokomotivu, Mamić još uvijek ima previše igrača

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 08. siječanj 2015. 15:26

Gužva u veznom redu Dinama od četvrtka je manja za jedno ime. Franko Andrijašević otišao je u Lokomotivu na posudbu do kraja sezone. Logična je to odluka s obzirom na mali fond utakmica koje Dinamo ima na proljeće i ogromne konkurencije koju Zoran Mamić ima u srednjem redu. Bez Andrijaševića, za tri pozicije bori se čak 10 igrača..

- Franko je izrazio želju što više igrati a Lokomotiva je pokazala interes za njega pa smo se složili kako je posudba nabolja opcija za sve strane - kazao je trener i sportski direktor Zoran Mamić.

No, Andrijašević će morati čvrsto zapeti da izbori mjesto među ‘lokosima’. Ivković u veznoj liniji ima Domagoja Pavičića, Damira Šovšića i Luku Begonju, ali i Jakova Biljana koji je imao peh da se razboli uoči početka sezone (upala pluća) pa nije imao priliku nametnuti se treneru. No, sada je Biljan potpuno spreman za sve izazove i iznimno motiviran da pokaže zašto su mu u Maksimiru dali višegodišnji profesionalni ugovor odmah po svršetku juniorskog staža.

Odlazak Andrijaševića tek je početak provjetravanja svlačionice prvaka. Brojka od 29 profesionalaca koje Zoki Mamić ima u treningu i dalje je prevelika pa je za očekivati nove odlaske na posudbe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 18:37