LIHVARSKI UGOVOR

Eduardo danas na sudu s Mamićem: 'Parnica me neće omesti, jedva čekam Srbiju'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. ožujak 2013. 08:20

Za danas u 11.45 zakazano je ročište u parnici Eduardo da Silva protiv Mamića, prvi bi se put u sudnici mogli suočiti reprezentativni napadač i Dinamov izvršni predsjednik, ali i njegov sin Mario. Slučaj je odavno poznat, Eduardu su blokirani računi zbog nepoštivanja ugovora o zastupanju s Mamićima, koji tvrde da na novac imaju pravo, a Dudu je odgovorio protutužbom kojom želi dokazati da su spomenuti ugovori lihvarski.

Sjećamo se da je nakon utakmice protiv Walesa, kad je zabio za 2:0, bio vrlo tužan, nije niti slavio gol, tada je rekao: “U Hrvatskoj nemam ništa, svi su mi računi ovdje blokirani.” Dodatno zanimanje za ovaj slučaj svakako potpiruje i činjenica da će Eduardo morati u sudnicu samo tri dana prije utakmice sa Srbijom, u kojoj bi možda mogao i krenuti od prve minute.

- Nema problema, taj sud me sigurno neće omesti, neće poremetiti koncentraciju kako god prošlo. Dugo nisam bio ovako spreman, prošao sam pripreme, nisam ozlijeđen, počeo sam igrati, a kad je tako ništa me ne može izbaciti iz takta pa ni sud - rekao je Eduardo prije nekoliko dana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:33