Naguravanje igrača tijekom utakmice Šibenika i Vukovara

 NIKSA STIPANICEV Cropix
NOVE KONTROVERZE

Drama u borbi za HNL. Šibenik slavio preokretom, Carević napao suca, igrači se zamalo potukli

Za domaćine su zabili Kolega u 57. i Toševski u 80. minuti, dok je Vukovar poveo golom Tadića
Piše: HinaObjavljeno: 19. svibanj 2024. 16:57

Pobjednički niz nogometaša Šibenika u Prvoj NL je nastavljen, Šibenčani su domaćim slavljem 2-1 protiv Vukovara 1991 u 31. kolu ostvarili dvanaestu prvenstvenu pobjedu u nizu.

Zadržao je time Šibenik priključak za vodećim Zrinskim Osječko 1664 koji tako i dalje ima dva boda više na vrhu ljestvice (78-76). U idućem, pretposljednjem 32. kolu, Zrinski Osječko 1664 gostuje kod Vukovara 1991, dok Šibenik na svom Šubićevcu igra protiv Dubrave Tim Kabel. Sve je izvjesnije kako će o putniku HNL odlučivati zadnje kolo i međusobni dvoboj ova dva suparnika na osječkom Gradskom vrtu.

image

Slavlje Šibenčana

NIKŠA STIPANIČEV Cropix

Vrlo teško je Šibenik pobijedio pred svojim navijačima Vukovar 1991 nakon što je primio gol već u desetoj minuti. Strijelac je za goste iz Vukovara bio Mario Tadić. Sve do kraja Šibenik je napadao i uspio preokrenuti rezultat.

Za 1-1 je pogodio Toni Kolega u 57. minuti, dok je novo veliko slavlje Šibenčanima osigurao David Toševski pogotkom u 80. minuti.

image
NIKŠA STIPANIČEV Cropix

Šibenčane nije pokolebao ni nedosuđeni jedanaesterac u 45. minuti. Mandić je srušio Toševskog, a sudac Toni Dadić svirao je prekršaj u napadu. Mario Carević na poluvremenu je verbalno napao suca, žaleći se na spornu odluku.

Linker
19. svibanj 2024 17:30