Drago Sopta / Cropix
LIJEPE VIJESTI IZ SPLITA

Dr. Rakić tvrdi: 'Gabriću je sve bolje, sasvim će se rehabilitrati i vratiti nogometu'

Pitanje je dana kad će s jedinice intenzivnog liječenja Drago biti prebačen na neki drugi odjel, nekoliko dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija i to vjerojatno u Krapinskim toplicama
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 31. svibanj 2011. 22:08

- Drago Gabrić je izvan životne opasnosti, pitanje je dana kad će s jedinice intenzivnog liječenja biti prebačen na neki drugi odjel na kojem će provesti iduće vrijeme, nekoliko dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija i to vjerojatno u Krapinskim toplicama - kazao nam je dr. Rakić.

- Rehabilitacija pacijenta s takvim ozljedama je jako specifična, za njega će se brinuti cijeli tim u kojem će biti neurolozi, ortopedi, psiholozi, logopedi, fizijatri i stručnjaci drugih profila. Kod Drage bi taj postupak rehabilitacije trebao biti uspješan, ne očekuju se veći poremećaji. Govoriti o nastavku karijere je na razini špekulacija, no s obzirom na spoznaje o Gabrićevu stanju vjerujem i smijem špekulirati kako bi se u određenom vremenu Drago mogao sasvim rehabilitrati, pa i vratiti nogometu. Ne ulazeći koliko će mu vremena, mjeseci, biti potrebno – rekao je dr Jurica Rakić, liječnik u stožeru Hajduka i reprezentacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 11:30