SENZACIJA NA POMOLU

Dinamova 'osveta' za Alena Halilovića: U Maksimir stiže mladi napadač Katalonaca!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. srpanj 2014. 20:54

U Dinamo bi idućih dana trebao doći mladi napadač Barcelone. Ono što znamo jest da ima 16 godina i da je nada velikog katalonskog kluba.

Zato i infomacije jesu šture, posao u Maksimiru kriju i spremaju senzaciju, međutim, istraga nas je dovela do dva imena, dva šesnaestogodišnja napadača koji bi mogli biti 'pravi'. Jedan je Alex Carbonel, koji igra u mladoj A momčadi i španjolski je U-17 reprezentativac, više 'lažna devetka', a drugi je Dani Olmo Carvajal, momak koji je prošle sezone igrao za kadete kluba s Camp Noua i bio im kapetan! Uz to je i drugi najbolji strijelac lige i španjolski U-16 reprezentativac, dakle, potencijal na sve strane. Je li moguće da takav igrač dođe iz Barcelone u Dinamo?

Obojica mogu igrati i na krilnim pozicijama, obojica su, a pogotovo Olmo Carvajal, momci o kojim se govori u superlativima, nisu ni na kakvim listama za otpis u La Masiji, naprotiv, od njih se očekuje iskorak. Zato je i pomalo čudno da se dovode u kontekst Dinama.

I, taj koji dođe, gdje će igrati? Sigurno ne stiže iz Barcinih kadeta ili juniora da bi igrao za Dinamove juniore. Možda odmah ode u seniorsku B momčad, možda ostane trenirati i s prvom momčadi? Doista intrigantno, ali priča ima podlogu, idućih dana vidjet ćemo hoće li se i ostvariti. Barcelona je Dinamu uzela Haliloviće, Dinamo sprema uzvrat!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. rujan 2024 01:21