DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SN DOZNAJU

Dinamo završava prvi transfer ovog ljeta! Jedan od najdugovječnijih igrača Modrih na korak do Italije

Već je više puta bio nadomak transferu, ali je u zadnji tren posao propadao
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. srpanj 2021. 09:34

Dinamo bi uskoro mogao završiti prvi ovoljetni transfer, slovenski reprezentativac, desni bek, Petar Stojanović blizu je odlaska iz Maksimir. Prema našim informacijama maksimirski klub pregovara oko Stojanovića s talijanskim Empolijem!

Petar Stojanović je, uz Arijana Ademija, najdugovječniji igrač u Dinamovoj svlačionici, već je više puta bio nadomak transferu, ali je u zadnji tren posao propadao, u neke klubove on nije želio.

Činilo se da će i ovaj put biti slično, naime, Stojanović je još na pripremama u Sloveniji bio blizu odlaska u Italiju (pretpostavljamo da je također bila riječ o Empoliju), Dinamo ga je pristao prodati, a onda se ozlijedio Sadegh Moharrami i Modri su spustili rampu.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Izgledalo je da će Moharrami biti dulje izvan terena, jer prve prognoze su govorile o teško ozljedi koljena, u tom trenutku bilo je izvjesno da će Stojanović opet ostati u Maksimiru. Međutim, Moharrami nije tako teško stradao, vraća se uskoro, pa Dinamo sad opet nema ništa protiv Stojanovićeva odlaska. Razgovori su u tijeku, dogovor nije daleko, Stojanović bi ovaj put konačno mogao napustiti Maksimir, a Dinamo dobiti između 1,5 i 2 milijuna eura, takve se svote 'vrte'.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 20:11