Drago Sopta / Cropix
POGLEDAJTE VIDEO!

Dinamo remizirao sa Steauom, Vaha se zamalo potukao s trenerom Steaue

Dinamo je u drugoj pripremnoj utakmici u Beleku odigrao sa Steauom 1-1. Modre je u vodstvo doveo Pedro Morales, dok je za Rumunje u drugom dijelu zabio Bilasco
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 02. veljača 2011. 19:49

Nogometaši zagrebačkog Dinama odigrali su i drugu pripremnu utakmicu na turskim pripremama. U Beleku su remizirali protiv bukureštanske Steaue 1-1. Došli su hrvatski prvaci u vodstvo pogotkom Pedra Moralesa iz slobodnog udarca u 37. minuti. Drugi je to pogodak čileanskog veznjaka u Turskoj, nakon što je u nedjelju također bio strijelac u pobjedi (2-1) nad BATE Borisovim. Također je to drugi Dinamov gol iz slobodnjaka u Turskoj, s obzirom na to da je u nedjelju iz prekida zabio i Josip Brezovec.

Za slavnu je rumunjsku momčad, europskog prvaka iz 1986. i doprvaka iz 1990. godine, jedini gol zabio 29-godišnji napadač Marius Bilasco u 52. minuti.

Opet se, kao i protiv bjeloruskih prvaka, igralo "na nož". Zbog ozljeda utakmicu nisu završili Mesarić i Bišćan, s tim da je Mesarić čak iznesen s terena. Zasad nije poznato koliko su ozljede ozbiljne.

Umalo je također je jednom trenutku došlo do fizičkog obračuna dvaju trenera: Dinamova Vahida Halilhodžića i Steauina Mariusa Lacatusa, igrača slavne bukureštanske momčadi iz 80-ih. Sve je zapravo "zakuhao" Milan Badelj jednim preoštrim startom, nakon čega je skočila cijela Steauina klupa na čelu s prvim trenerom. Jednako je žestoko reagirao i Halilhodžić.

Dinamo je igrao u sastavu: Kelava – Vrsaljko, Bišćan, Mesarić, Ibañez – Badelj, Brezovec – Kramarić, Morales, Sylvestr – Beqiraj (još su igrali: Rukavina, Calello, Ademi, Chago, Palić, Kovačić, Šitum, Tomečak, Bručić).

Sljedeću pripremnu utakmicu "modri" igraju u nedjelju protiv češke Sigme iz Olomouca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 21:56