Marko Miščević / Cropix
PLANOVI U PREDGRAĐU

Delačev put od Zaprešića do Londona i natrag - vratar spašava karijeru u Interu!

Vratar Chelseaja u posljednje je dvije sezone na posudbama uglavnom glancao klupu, pa se u kalkulira da bi i Inter i Delač profitirali dolaskom na posudbu
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 16. svibanj 2012. 19:04

Tjedan je dana prošlo od 'posljednje večere', na kojoj je pala posljednja žuta klapa za ovu sezonu. Posljednje kolo proteklo je bez njih, pa su se igrači razmilili Lijepom našom i inozemstvom na sljedećih mjesec dana, kada počinje novi dril Borimira Perkovića. Za razliku od igrača, međutim, trener je u poslu.

- Možda i više nego posljednja dva-tri tjedna - priznaje strateg s kojim Inter kreće u Ligu 12.

Ali i strateg koji će uskoro dobiti pojačanje, partnera za tandem od kojeg direktor Branko Laljak mnogo očekuje. U klub bi, naime, na mjesto sportskog direktora trebao stići Rajko Magić.

A, kako čujemo, želje bi mu se mogle ispuniti, budući da ulagački konzorcij kojeg najavljuju u Zaprešiću kani stvoriti respektabilnu momčad. Kako god, Perković već ima plan. Kralježnicu momčadi činilo bi pet-šest igrača - Gulić, Šarić, Vujcic, Mlinar, Oršić, Budimir - na koje bi nadovezao ponekog iskusnika, ali i mladca.

U žuto jato nakon proljetne posudbe vratit će se Interovo dijete Tomislav Bosec ('Najviše je do njega, ali volio bih da ostane'), dok bi ugovor sa Žutima mogao potpisati i Matej Bagarić (23), 2,01 cm bivši igrač Lokomotive, koji već neko vrijeme trenira s Interom.

No, tu nije kraj jakim vijestima. Koliko saznajemo, prva lasta koja bi trebala naznačiti ovoljetno Interovo proljeće, mogao bi biti - Matej Delač! Vratar Chelseaja u posljednje je dvije sezone na posudbama uglavnom glancao klupu, pa se u slučaju Santinijeva odlaska kalkulira da bi i Inter i Delač profitirali dolaskom na posudbu. Osim njega, na radaru Žutih nekoliko je prvoligaških igrača, među njima vratar Hajduka na posudbi u Karlovcu, Lovre Kalinić, perspektivni napadač Lokomotive Tomi Jurić te veznjak Lučkog Nikola Rak.

Inter ovoga ljeta misli ozbiljno...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 05:54