BEZ NOVIH LICA

Čak 34 igrača stiglo na prvu prozivku Hajduka: 'Želim manje priče po novinama'

'Ove su nam pripreme bitne jer nas čeka vrlo važna sezona u kojoj ćemo pokušati pomrsiti račune Dinamu i boriti se za naslov bez obzira što imamo pet bodova manje'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. siječanj 2011. 13:05

Hajduk je ušao u novu sezonu prozivkom u Bijelom salonu te prvim treningom i liječničkim testovima. Na prozivci su se našla 34 igrača, svi koji imaju profesionalni ugovor, ali to naravno nije popis putnika za Antaliju. Trener Goran Vučević je najavio kako će na pripreme u Tursku, na koje polaze 26. siječnja, voditi najviše 23 ili 24 igrača, plus ponekog juniora.

Nogometaše je pozdravio predsjednik Uprave Josip Grbić koji je u najkraćim crtama zatražio od momčadi maksimalnu ozbiljnost:

- Nadam se da ste došli zdravi i spremni, te da ćete pokazati hajdučko srce. Ove su nam pripreme jako bitne jer nas čeka vrlo važna sezona u kojoj ćemo pokušati pomrsiti račune Dinamu i boriti se za naslov prvaka bez obzira što imam pet bodova manje. Ali tražim od vas veliku ozbiljnost i kad tu uključite i dalmatinski dišpet onda nas nitko ne može dobiti.

Nogometaše je pozdravio i sportski direktor Ivica Kalinić, a par riječi je kazao i Vučević:

- Od vas tražim manje priča po novinama i maksimalan rad. Treba nam požrtvovnost do zadnje kapi znoja.

Vučević je kasnije pred novinarima rekao da bi mu dobro došlo neko kvalitetno pojačanje, bilo da se radi o desnom beku, defazivnom veznom ili napadaču, ali ne inzistira na pojačanjima.

- U svakom slučaju obratit ćemo posebnu pozornost na igrače koje imamo, posebno na one iz naše omladinske škole.

Hajduk će ovog tjedna vježbati u Poljudu., a u Tursku polazi idućeg tjedna gdje će odigrati četiri jake kontrolne utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:41