Tomislav Krišto/CROPIX
POGODIO GA INTERVJU

Čačić odgovorio Pokrivaču: Kao profesionalac se ne bih hvalio viškom kilograma!

Nema nikakve istine u priči da Pokrivač ne igra zato jer je odbio otići u Kinu. Nikad meni to nitko nije naredio, niti ne znam je li to njemu itko rekao - kaže Čačić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. ožujak 2012. 10:17

Ante Čačića jako je pogodio Pokrivačev intervju u SN-u u kojemu je iskreno rekao da nije zadovoljan statusom u Dinamu.

- Meni nije normalno da u novinama, na dan utakmice, izlazi intervju s čovjekom koji ne igra - Čačićeva je kritika novinarima, ali očito je malo ljutit i na svog igrača.

- Nema nikakve istine u priči da Pokrivač ne igra zato jer je odbio otići u Kinu. Nikad meni to nitko nije naredio, niti ne znam je li to njemu itko rekao. Uostalom, Leko je također imao ponudu iz Kine, odbio ju je i sad igra standardno. Pokrivača trebam kao i sve igrače, pripremam ga da bude pravi, vjerujem da će to i biti. Evo, trebao je ući protiv Istre, ali su okolnosti zahtijevale drugačije.

Što nam govori činjenica da Pokrivač, koji svaki dan trenira, ima dva kilograma višak, što nam to govori o težini treninga?

- Ako samo on ima viška kila, onda to dovoljno govori. A ja da sam profesionalac ne bih se hvalio time da imam višak kilograma. No, dobro, ne bih više o tome, ja na Pokrivača računam, taj intervju neće promijeniti moje mišljenje o njemu, niti će sad zbog toga patiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 11:04