GLEDAMO HAJDUK I RIJEKU

Bruno Kovačević: 'Prijenosi utakmica iz Kazahstana i Farskih otoka sigurni su 99%!'

'Ako zasad i nisu usuglašeni svi detalji s kolegama iz Kazahstana odnosno s Farskih otoka, najvjerojatnije će biti' - riječi su šefa sportskog odjela HTV-a
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 26. srpanj 2014. 17:57

Nisu dvojbeni izravni TV-prijenosi utakmica 3. pretkola Europske lige Šahtjor - Hajduk iz Karagandija i Vikingur - Rijeka iz Torshavna 31. srpnja:

- Kao što smo rekli, od te faze natjecanja prenosimo nastupe naših predstavnika i iz inozemstva zato što nam proračun omogućava takvu investiciju - kaže Bruno Kovačević, šef sportskog odjela HTV-a. - Ako zasad i nisu usuglašeni svi detalji s kolegama iz Kazahstana odnosno s Farskih otoka, najvjerojatnije će biti. Štoviše, mogu zaključiti da izgledi dosežu 99 posto!

Dakle, traju pregovori.

- Nadamo se da novac neće biti zapreka, što znači da prepreka nema.

Što je onda problem?

- Satnica. Naime, činimo sve da se na te dvije destinacije ne igra u isto vrijeme, kako bismo mogli pokriti oba dvoboja.

Na ruku ide činjenica da Hajduk gostuje na krajnjem istoku a Rijeka na krajnjem zapadu, u posve različitim vremenskim zonama, tako da u vezi s tim i ne može biti ozbiljnih brana.

Prema tome, zbog skupoće (oko 300 tisuća kuna) propali su samo neposredni raporti iz Hajdukova Dundalka i Rijekine Budimpešte... Ima li šansi da na ekranima osvane i Splitova partija s Čornomorecom?

- Ne baš. I zbog toga što je naprosto nemamo kamo staviti. A nemamo pravo tražiti da se počne već u 14.00.

Ni pod kakvim upitnikom nisu prijenosi Dinamovih partija u pretkolima Lige prvaka, pa se podrazumijeva gledanje dvostrukog razigravanja s Aalborgom.

- Kamo sreće da naši klubovi na europskim stadionima ostanu što duže! - zaključuje Kovačević primjernom dozom optimizma.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:24