PREDSTAVLJANJE U RIJECi

Bradarić: 'Odužit ću se Keku'; Jurčić: 'Hajduk je uvjetovao da ne igra, a ne on'

Piše: ArhivaObjavljeno: 03. veljača 2015. 17:54

Nakon što je jutros obavio liječnički pregled Filip Bradarić potpisao je ugovor s Rijekom na tri i pol godine - objavljeno je na službenoj stranici NK Rijeka.

- Jako smo zadovoljni što smo uspjeli dogovoriti dolazak Bradarića u Rijeku. On je mlad, ali vrlo perspektivan igrač. Na njemu je da se, kao i svi ostali novi igrači što prije prilagodi načinu rada u Rijeci. Rijeka ima takav sustav da pruža priliku mladim igračima, a uvjeren sam da će Bradarić krenuti putem Kramarića, Leškovića, Mitrovića i svih ostalih koji su u Rijeku stigli kao velika perspektiva, a u Rijeci su postali reprezentativni igrači – rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

Filip Bradarić je u Hajduku odigrao 48 utakmica postigavši tri gola, a ima i četiri asistencije. U proteklom ciklusu bio je standardan član U-21 reprezentacije kod izbornika Nenada Gračana zajedno s igračem Rijeke Matejom Mitrovićem te Riječanima na posudbi u Speziji Nikom Datkovićem i Matom Milošem.

- Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu koji su me lijepo ugostili i razgovorom pokazali da je Rijeka ozbiljan klub, klub koji ima svoju budućnost… Siguran sam da ću se dobro uklopiti i davat ću na svakom treningu i utakmici svoj maksimum i odužiti se treneru Matjažu Keku – rekao je Filip Bradarić po dolasku u Rijeku.

Bivši član Hajduka sigurno neće nastupiti u subotnjem jadranskom derbiju. Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić kaže da to nije iz razloga jer je igrač to zahtjevao već zbog toga što je to bio uvjet koji je postavio Hajduk kao dio poslovnog aranžmana.

- Splićani su uvjetovali da Filip ne može igrati - potvrdio je Juričić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 00:22