OZLJEDA NIJE TEŽE PRIRODE

Bolovi u tetivi udaljili su Milana Badelja od reprezentacije, no bit će spreman za Malmö

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. kolovoz 2011. 13:00

Nije baš optimisitčno zazvučala informacija da je Milan Badelj otpao za utakmicu s Ircima u Dublinu, s kapetanom ili bez njega Dinamova momčad ove sezone jednostavno nije ista. Bolovi u tetivi udaljili su ga od minutaže u reprezentaciji, međutim, kako sad stvari stoje, Badelj će biti spreman za utakmicu s Malmöom za osam dana. Za očekivati je da će Miki propustiti susret u Karlovcu, jer treba mu odmora, Kruno Jurčić želi ga sačuvati. Badelj je, dakle, već počeo pripreme za susret sa Šveđanima, do te će se utakmice odmoriti.

A što sprema Kruno Jurčić. Utakmica u Koprivnici dodatno ga je napunila optimizmom, 'doktorska’ izvedba protiv Slavena dodatno ga je uvjerila da je na dobrome putu.

- Ne bih ja uspoređivao Slaven Belupo i Malmö, govoriti bi li partija iz Koprivnice bila dovoljna za izbacivanje Šveđana. Ja gledam nas, Dinamovu igru i vidim napredak - rekao je Kruno Jurčić, koji je sretan što osim Alispahićeve nema još ozljeda, računa i on da će Badelj sigurno biti spreman za taj veliki sraz. Istaknuo je i Dinamov trener podatak da njegova momčad teško prima pogotke, da je primila tek jedan u dosadašnjih sedam utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. listopad 2024 23:16