CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

Bjelica: ‘Samo nam Rijeka nije zabila i to puno toga govori!‘; Tomić: ‘Bio je ovo pravi rat na terenu‘

‘Ima još jako puno utakmica do kraja sezone i odluke o tome tko će na kraju biti najbolji‘.
Piše: S. LončarObjavljeno: 08. prosinac 2021. 20:12

Nenad Bjelica imao je nakon 0:2 na Rujevici samo riječi hvale za svoje pulene. Unatoč brojnim izostancima, nogometaši Osijeka uspjeli su ostati neporaženi na još jednom teškom gostovanju.

- Bila je ovo jedna tvrda utakmica, činjenica da Rijeka jedino nama do sada još nije zabila gol dosta govori. Isto tako, nismo bili kompletni, imali smo dosta izostanaka, pa stoga još i više čestitam svojim igračima koji su na ovaj način, besprijekorno, odradili sve ono što smo pred njih stavili kao zadaću. Nastojali smo doći i do preostala dva boda, mislim da smo u nekim situacijama bili i blizu tomu. No, kako god završio ovaj susret, ima još jako puno utakmica do kraja sezone i odluke o tome tko će na kraju biti najbolji - kazao je Bjelica.

image
CROPIX Cropix

S druge strane, trener Rijeke Goran Tomić može žaliti za preostala dva boda s obzirom na činjenicu da su njegovi puleni imali nešto više prilika za pogodak na domaćem terenu, i ovaj put kao da je u jučerašnjem derbiju falilo - ono nešto.

- Bila je ovo jedna izrazito zahtjevna i teška utakmica, rat na terenu. Bilo je jako teško probiti njihove linije, dobro su se i organizirano branili, Osijek prima malo golova i za njih pobijediti danas smo trebali imati više raspoloženih pojedinaca. Bilo je dosta grešaka s naše strane u odigravanjima, ali razumijem igrače, bilo je jako teško. Svaka tri dana igramo utakmice s visokim ritmom, na kraju mislim da je podjela bodova realna. U svakoj utakmici može se dogoditi da ti jedan gol prelomi istu, mi smo imali tih situacija gdje smo mogli poentirati, vjerojatno bi se utakmica onda još i više rasplamsala. Ovako se čekalo samo da neka momčad pogriješi. S druge strane, veseli me ta koncentracija naših igrača, odigrali smo jednu pravu, ratničku utakmicu. Gorica? Moramo se što prije resetirati, za dva dana nam praktički stiže nova utakmica, sigurno ostavi traga ovako veliki broj susreta u kratkom periodu, ali regenerirat ćemo se da budemo spremni - zaključio je na kraju kišne večeri Rijekin trener Goran Tomić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 06:30