foto: Goran Mehkek / CROPIX
BIT ĆE SVEGA

BIT ĆE OVO EKSPLOZIVAN DERBI Mamić odbacio diplomaciju: 'Jesu li Brbiću našli dres da sudi utakmicu?'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 15. ožujak 2016. 15:10

Bit će ovo eksplozivan derbi. Drugačiji ni ne može biti, ako samo čitate izjave aktera, kojima se (ponovno!) pridružio i trener Dinama Zoran Mamić.

Nakon uvodnih, protokolarnih izjava o vjeru u kvalitetu Modrih te pozitivan rezultat, modri strateg okrenuo se ljutom rivalu. I odbacio bilo kakvu diplomaciju:

"Rezultati Hajduka baš i nisu dobri, ali imali su dosta problema i odlazaka. Možemo i moramo prodavati floskule i kazati da je Kup specifično natjecanje, jer je to točno, ali i idem u prilog. Oni će imati vjetar u leđa od publike i ne vjerujem da će igrati zatvoreno", rekao je Mamić uz dodatak: "Dinamo je favorit protiv svake momčadi u Hrvatskoj, pa tako i Bijelih, a s obzirom da se u Kupu igraju dvije utakmice, meni je u ovome času ipak mnogo važnija ona nedjeljna, prvenstvena."

O penalu protiv Lokomotivi i daljnjim Brbićevim izjavama nije htio, ali je zato vrlo rado odgovorio već unaprijed smišljenu izjavu o suđenju na sutrašnjoj poljudskoj utakmici.

"Nadam se da je gospodin Brbić vidio moju poruku, da je spreman te da će mu naći neki dres njegove veličine za suđenje", ustvrdio je lakonski Mamić aludirajući na nedavnu izjavu da Brbić i Pavasković-Visković sude derbi, zaključivši: " Zdravko? Ide u Split, pa kako ne bi išao!", uza smijeh je završio trener Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 13:17