OLIĆ STAO UZ PRANJIĆA

Bilić odgovara Pranjiću: U reprezentaciji ne obećavam nikome išta, pa tako ni njemu!

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 16. kolovoz 2011. 15:00

- Bilić me prevario! - kazao je Pranjić novinarima objašnjavajući svoje ogorčenje nakon utakmice u Dublinu, jedine u kojoj nije nastupio u posljednjih 10 nastupa Hrvatske. Pranjićevu potvrdu te izjave nismo uspjeli dobiti jer ga nismo uspjeli dobiti, ali nema razloga sumnjati u navode kolega drugih redakcija. Javio se izbornik Slaven Bilić, kojem smo postavili pitanje je li doista Pranjiću nešto obećao.

- Ne želim polemizirati preko medija, ali svi znaju u reprezentaciji da ne obećavam ikome išta, a pogotovo u kontekstu nastupa u prvoj momčadi ili tijekom utakmice. To jednostavno nije moj stil, a uostalom vi novinari me i prozivate da se momčad ne zna do par sati prije utakmice. Prema Pranjiću sam imao isti stav kao i prema drugima.

Olić: Pranjić nam treba, pa nismo mi Brazil

Napadač Bayerna Ivica Olić dao je podršku klupskom suigraču Danijelu Pranjiću koji je prije nekoliko dana izbačen iz hrvatske nogometne reprezentacije...

Izbornik Slaven Bilić je, podsjetimo, objavio kako Pranjića više neće pozivati u nacionalnu momčad jer je, razočaran svojim statusom, odbio pružiti ruku stručnom stožeru nakon prošlotjedne prijateljske utakmice u Irskoj (0-0). Olić, čiju izjavu prenosi minhenski Abendzeitung, smatra da Bilićeva odluka nije dobra.

- Mislim da je to previše. Pranjić nam je potreban. Nismo mi Brazil da imamo petoricu lijevih veznjaka - istaknuo je Olić koji se nada da će Pranjić uskoro ponovno biti s reprezentativnim suigračima.

Linker
25. rujan 2024 00:25