Boris Arbanas / Cropix
KRITIKE BIVŠEG VATRENOG

Balaban: 'Atmosfera u momčadi je loša, svi su protiv Štimca jer je zvao Halilovića'

Bivši hrvatski reprezentativac prokomentirao je za belgijske medije ozračje koje vlada oko hrvatske reprezentacije uoči sutrašnjeg susreta protiv Belgije na Maksimiru
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2013. 14:42

Boško Balaban, bivši hrvatski reprezentativac koji je dugo godina igrao u Belgiji za Club Brugge, prokomentirao je za belgijske medije ozračje koje vlada oko hrvatske reprezentacije. Uoči sutrašnjeg susreta protiv Belgije na Maksimiru izjavio je kako je atmosfera oko hrvatske reprezentacije loša.

- Atmosfera u i oko momčadi je loša. Svi su protiv izbornika Igora Štimca. Jedan od razloga je i što preko reprezentacije diže vrijednost 17-godišnjoj nadi Dinama Alenu Haliloviću - izjavio je Balaban i dodao:

- Ako Hrvatska loše starta u utakmicu gledatelji će zviždati. No unatoč tome Belgija neće pobijediti, to je nemoguće! Iako igra na ružnom i polupraznom stadionu, Hrvatska rijetko gubi domaće utakmice - kaže Balaban.

Kao najboljeg igrača reprezentacije istaknuo je Luku Modrića:

- Zajedno smo igrali za reprezentaciju i Dinamo. Preko Davora Šukera dobio sam ulaznice za utakmice Real Madrida te sam ga gledao tamo. Sjajan je, nikad ne izgubi loptu, ima pobjednički mentalitet, a kad izgubi poludi.

Osim Luke, drugu najveću opasnost za Belgijce vidi u napadaču Mariu Mandžukiću.

- Mario je među najboljim napadačima na svijetu. Trči, bori se, iako je posljednje dvije utakmice sjedio na klupi Bayerna. Guardiola je taj koji mi se ne sviđa jer ne voli napadače. Ibrahimović zna nešto o tome - zaključio Balaban.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 14:18