Split, 131110. Stadion RNK Splita Prva HNL, 15. kolo, utakmica izmedju RNK Split i NK Dinamo Na fotografiji: slavljeFoto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
TEŽE NEGO NA POLJUDU

Badelj: Nismo htjeli provocirati Splićane, bili smo presretni nakon velike pobjede!

'Ne znam jesam li igrao rukom. Ako jesam, nije bilo namjere. Ako treba, ja ću se ispričati. Bila je teška utakmica, možda čak teža nego protiv Hajduka na Poljudu'
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 14. studeni 2010. 10:08

Milan Badelj nakon utakmice ni sam nije znao je li igrao rukom.

- Stvarno ne znam. Ako jesam, nije bilo namjere. Ako treba, ja ću se ispričati. Bila je jako teška utakmica, možda čak malo teža nego protiv Hajduka na Poljudu. Split je dokazao da je zasluženo visoko plasiran. Radovali smo se na kraju zbog velike sreće, nismo nikoga htjeli izazivati.

Adrian Callelo će pamtiti Park mladeži dok je živ. Ne samo da je prvi put bio strijelac za Dinamo, nego uopće u karijeri.

- Došli smo po pobjedu kako bi održali četiri boda prednosti, ovo je bila naša najvažnija utakmica. Split me podsjeća na Hajduk, tako je teško bilo.

Igor Bišćan je odavao zadovoljstvo:

- Pokazali smo slavljem na kraju koliko nam ova pobjeda znači, spremali smo se i željeli pobjedu. Nije bilo puno igre, previše se ispucavalo, ali uspjeli smo postići gol i još jednom ga ne primiti. Krasio nas je snažan karakter. Ne razmišljam o našoj prednosti nad Hajdukom, svaka sljedeća utakmica je važna, a ako nastavimo ovako, vjerujem da prvenstvo možemo riješiti puno prije kraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:26