Drago Sopta / Cropix
HALILHODŽIĆ IZVJESTIO

'Ante i Arijan su se izljubili. U jednu stranu obraza, drugi put će valjda u drugu...'

'Sugerirao sam Kovačiću da vas iz medija izbjegava u širokom luku. Pustite dečka, koji je u godinama kad se lako pođe i stranputicom. Znam i veće talente koji su propali...'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2010. 13:59

Dinamov Dr. Janković javlja i da se Filip Lončarić oporavlja odlično, da će na dvotjednu rehabilitacijsku rundu u Pulu, i nema dvojbe da se potpuno vraća od prvog dana zimskih priprema zakazanih za 5. ili 10. siječnja.

- Kovačić? - reagira Vahid Halilhodžić na pitanje o najmlađem strijelcu 1. HNL (16 godina i 198 dana). - Ja mu čestitam i sugeriram da vas iz medija izbjegava u širokom luku. Pustite dečka, koji je u godinama kad se lako pođe i stranputicom. Znam i veće talente od Matea koji su propali. Bila bi šteta da ih kopira. Stvarno je fin, primjernog kućnog odgoja i izvanserijske nadarenosti.

Kovačić je pozdravio i odbio išta reći, kao i otac koji je došao po nj. Drže se naputaka!

Vrsaljko je na kraju tretmana poslije ozljede desnog gležnja i stopala. Ukratko, Dinamo će uskoro biti kompletan, u nezadrživom jurišu na sva tri kolosijeka!

Vaha je rado izvijestio o novostima iz svlačionice i s igrališta:

- Prvotimcima se priključio Rukavina. Prebrodio je virozu, ispričao se zbog onog incidenta s Ademijem i sve je u redu, konkurira za utorak i kup-susret s Osijekom. Nema nikakvih repova, Ante i Arijan vladaju se normalno, čak su se srdačno izljubili. U jednu stranu obraza, drugi put će valjda u drugu!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 14:31