CROPIX
DINAMOVCI HVALE PUBLIKU

ANTE ĆORIĆ 'Obećao sam vratiti navijače, izgleda da sam na pravom putu'

'Publika je bila fantastična. S takvim navijačima bi odavno bili konkurentni u Europi', otelo se Pivariću
Piše: Ines OraObjavljeno: 16. svibanj 2015. 23:14

Visok poraz nije dobro sjeo igračima Hajduka koji su u širokom luku zaobilazili mikrofone. U vatru su gurnuli one najmlađe poput Frana Tudora koji smatra kako Hajduk nije nagrađen rezultatom za stav s kojim su istrčali na Maksimiru.

- Došli smo igrati nogomet. Mislim da smo u prvom dijelu dobro parirali kvalitetnijem protivniku, visoko smo izlazili I ništa nije slutilo na visok poraz. Onaj gol na početku nastavka nas je presjekao I više se nismo vratili – jasan je bio Tudor a slično razmišlja I Nikola Vlašić koji je bio prvo ime svoje momčadi. Nažalost po Hajduk, nije imao raspoložene suigrače…

- Ne zanima me osobna igra I ne usrećuje me ako ostali nisu pravi. Mi smo momčad prije svega koja je izgledala solidno u prvom poluvremenu. Dinamo nije navikao da se netko dođe nadigravati, a Hajduk je napravio upravo to.

S druge strane, Dinamovi igrači gurali su u eter rečenice zahvale publici.

- Bili su fantastični. S takvim navijačima bi odavno bili konkurentni u Europi – otelo se Pivariću, dok je Ante Ćorić priznao kako mu je ovo bila najbolja utakmica karijere.

- Obećao sam vratiti navijače u Maksimir, mislim da sam na dobrom putu da ostvarim to – smijao se Ćorić. Ponos je riječ koju smo imali prilike čuti od Henriqueza. U nekoliko navrata.

- Prije svega na suigrače, navijače I na sebe što sam dio ove ekipe. Dinamo je spreman za velike stvari - poruka je najboljeg strijelca Dinama u ovoj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 23:16