Zagreb, 191113.Stadion Maksimir.Druga, odlucujuca, dokvalifikacijska utakmica za svjetsko prvenstvo u Brazilu izmedju Hrvatske i Islanda. Hrvatska se pobjedom protiv Islanda (2:0) plasirala na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.Na fotografiji: slavlje hrvatskih igraca nakon pobjede nad Islandom. Ivan Rakitic, Niko Kranjcar, Darijo Srna, Mario Mandzukic, Vedran Corluka, Luka Modric, Mateo Kovacic.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX
GLASAJTE ZA SVOJ IZBOR!

ANKETA SN-a: Treba li se utakmica s Italijom igrati u Zagrebu, Splitu ili Osijeku?

Hrvatski nogometni savez u četvrtak popodne objavio je da će se kvalifikacijska utakmica Hrvatske i Italije za Euro 2016. godine igrati na Maksimiru 12. lipnja
Piše: ArhivaObjavljeno: 12. veljača 2015. 18:35

Hrvatski nogometni savez u četvrtak popodne objavio je da će se kvalifikacijska utakmica Hrvatske i Italije za Euro 2016. godine igrati na Maksimiru 12. lipnja.

Nakon posljednje domaće utakmice reprezentacije na Maksimiru (9. rujna prošle godine), krenule su glasine kako neki od igrača nisu skloni ponovno igrati na tom stadionu zbog slabog odaziva publike i ne baš entuzijastičnog navijanja.

S druge strane, utakmica s Azerbajdžanom u Osijeku je mjesec dana kasnije napunila Gradski vrt, a publika je oduševila igrače vatrenim navijanjem i potporom, što su oni vratili sa jednom od najboljih utakmica u povijesti reprezentacije pobijedivši sa 6-0.

Naravno, ostaje i pitanje Poljuda te 'maćehinskog' odnosa HNS-a prema splitskoj publici i eventualnom igranju utakmice u drugom najvećem gradu Hrvatske. Iako je bilo priča da bi se utakmica s Italijom mogla igrati u Splitu, od toga još jednom - ništa.

U aneketi tražimo vaš glas za jedan od tri ponuđena stadiona. Je li Maksimir opet zaslužio domaćinstvo? Je li Poljud neopravdano preskočen? I je li Gradski vrt dovoljnio velika pozornica za ovakvu utakmicu? Glasajte!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 01:18