Vladimir Dugandzic / CROPIX
HAJDUKOV JUNAK

Andrijašević zbog kartona propušta Dinamo i odlazi na svadbu: 'Ženim se u subotu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2012. 23:47

U zadnjem dvoboju 9. kola Prve HNL u Splitu igraju nogometaši Hajduka svladali koprivničkog Slaven Belupa s 3:1 (2:0), a nkon utakmice svoje dojmove iznjeli su treneri i igrači.

Vratar Bilih, Goran Blažević, nakon utakmice bio je oduševlje:

- Moj je posao da na svakoj utakmici obranim nekoliko opasnosti koje protivnik uspije stvoriti. Vratili smo se pobjedama u pravom trenutku pred derbi u Maksimiru. Trebao nam je jedan rezultat koji je podići ukupnu atmosferu. Napokon smo odigrali kako znamo i možemo, zaista sam sretan nakon ove pobjede- kazao je Blažević

- Bilo je važno prekinuti dugu seriju bez pobjede i to smo napravili u velikom stilu, osim što je rezultat pravi i igra je bila kvalitetna. Navijači su nas fantastično podržavali cijelu utakmicu, ali najljepše je na kraju bilo čuti “hoćemo pobjedu”. Jasno nam je da se to odnosilo na Maksimir, kazao je Vuković.

Andrijašević je dobio treći žuti karton i neće igrati u Maksimiru protiv Dinama. A zanimljivo je da se u subotu ženi. Logično je pitanje jesu li u Hajduku znali za termin Andrijaševićeve svadbe. Krstičević je rekao:

- Andrijašević je dobio treći žuti. Šteta da ga nećemo imati protiv Dinama. Kažu da je svadbu ugovorio još prije godinu dana kad je bio u Dugopolju pa nije ni računao da će igrati protiv Dinama.

- Tako je, ženim se u subotu. To je datum koji jedogovoren još prije godinu dana, još dok sam bio igrač Dugopolja! Na to se nijemoglo utjecati, davno je sve to organizirano. Nažalost propustit ću derbi, žaomi je zbog toga, ali vjerujem da moji suigrači i bez mene mogu ostvariti dobarrezultat - uvjeren je Andrijašević.

A onda je junak večerašnje utakmice kratko prokomentirao sami susret:

- Zaslužena pobjeda. Zabili smo u dvije minuta dva gola štonam je u drugom poluvremenu dalo krila. Bogu hvala otvorilo mi se s dva gola i zaista sam presretan, ali mislim da smo svi dali svoj maksimum. Postavili smo se dosta visoko, igrali smo mnogo agresivnije od Slaven Belupa. Trećim golom smo potpuno zatvorili utakmicu, tada je sve bilo riješeno - rekao je Andrijašević.

S druge strane gostujući nogometaši bili su razočarani igrom i rezultatom::

- Loše smo odigrali, posebno u prvom poluvremenu. Igrom smo razočarali sebe i sve one koji su u nas vjerovali. Puno više sam očekivao, vjerovao sam da nešto ozbiljno možemo uraditi u Splitu, ali je Hajduk zasluženo pobijedio - kazao je Bušić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 00:09