Vladimir Dugandzic / CROPIX
BIJELI BEZ DIREKTORA

Andersson otišao iz Hajduka: 'Zavolio sam klub, ali moram u Švedsku zbog obitelji'

Navodno je Anderssonov problem bila odvojenost od obitelji. S druge strane, u kuloarima se čuje da je Hajduku laknulo jer se riješio troška njegove plaće
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 05. listopad 2013. 23:46

Jens Andersson više nije sportski direktor Hajduka. Objavljeno je to na izvanrednoj press konferenciji nakon utakmice sa Splitom.

- Jens Andersson zbog obiteljskih razloga napušta klub. Žao nam je što je to tako brzo. Imao je niz dobrih stvari, doveo nekoliko pojačanja, imao odličnu komunikaciju sa strukom. Njegova je zasluga dolazak Iluridzea... Svugdje je ostavljao dojam profesionalca, što i želimo. Nažalost, svoj posao neće dovršiti. Bilo nam je ugodno raditi s njime, ali eto... - kazao je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić.

- Vraćam se zbog obitelji. Žalim jer sam zavolio Hajduk, no obitelj je razlog mog povratka kući - kazao je Andersson.

- Kad ste 2.500 kilometara od kuće, to je daleko. No, odluka je bila teška napustiti Hajduk, jer sam vjerovao da smo na dobrom putu. Hajduk ima mladu i vještu momčad velikog potencijala - dodao je Andersson.

- Ne očekujem nikakav novac od Hajduka, ja sam dao otkaz i to je normalno da odem bez ičega - kazao je Andersson.

- Ovo nema veze s nekim kritikama da imamo preskupog sportskog direktora. Meni to nitko izravno nije zamjerio, samo sam nešto čitao po novinama. Nema potrebe sada žuriti sa zamjenom - kazao je Marin Brbić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 21:47