INCIDENT NA POLJUDU

Anas vozio Subašićev auto po tartan stazi, Vučević ga otpisao za ogled u Zadru

'Guram ga da igra što bliže golu, njegovi driblinzi se rasplinu na lijevom krilu, tražim od njega da bude konkretniji. Možda već u Zadru od Anasa dobijem što očekujemo'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. ožujak 2011. 13:30

Jutarnji trening Hajduka obilježio je incident u kojemu je glavnu ulogu imao Anas Sharbini. U vrijeme kada je uvelike trebao biti u svlačionici i pripremati se za trening, on se našao u ulozi 'pilota', provozavši 'bolid' suigrača Danijela Subašića, javlja Slobodna Dalmacija.

Za pistu je izabrao tartan stazu poljudskog stadiona. Na koncu ga je trener Goran Vučević potjerao s treninga i otpisao za utakmicu protiv Zadra.

- Svjestan sam da sam pogriješio, ispričat ću se i svojim ponašanjem pokazati da mi je mjesto u momčadi - komentirao je odluku kluba Anas Sharbini nza službenu stranicu kluba.

Vučević: Želim da utakmica bude praznik dalmatinskog nogometa!

Hajduk se nada da će mu utakmica u Zadru okrenuti novi list u prvenstvu nakon početnih 0:0 protiv Zaprešića, a trener Goran Vučević pred novinarima je kazao:

- Pobjeda nas vraća na pozitivno. Nakon Intera rekao sam da moramo šutjeti i raditi, ostao je dio gorčine nakon prve utakmice jer unatoč mnogim šansama nismo uspjeli pobijediti. Realizacija mora biti bolja, a tri boda u Stanovima su nam itekako važna.

Vučević je rekao da su mu na raspolaganju svi igrača i to mu proširuje odabir.

- Svi smo trenirali dobro, malo je Brkljača bio virozan, ali sada je dobro.

Novinari nisu propustili priliku da ga podsjete kako je prije dvije i pol godine bio poražen u Zadru s 1:0 i da je nakon te utakmice dao ostavku na mjesto trenera.

- Loše uspomene, kažete... uvijek kroz život ima dobrih i ložih uspomene. Ne bi se na to vraćao. Ova utakmica u Zadru nema nikakvih veze s tim uspomenama. Gledao bi samo ovaj trenutak Hajduka. Volio bi da utakmica bude praznik dalmatinskog nogometa. Od Hajduka se uvijek puno očekuje, a protiv Intera je nedostajao samo gol, morali smo pobijediti, utakmica nije bila loša, ali je ostalo 0:0 i to je logično stvorilo nezadovoljstvo. Bilo bi puno bolje da smo pobijedili minimalno, a igrali lošije. Optimizam pruža igra u kojoj smo stvarali šanse, zbog toga smo optimistični da ćemo slaviti u Zadru.

Kakav će biti sastav, uvijek je isto pitanje, hoće li promijenit oba braniča, pa da uđu Oremuš i Barišić...

- Sastav vam neću reći, mogu samo napomenuti da će Andrić igrati od prve minute. Sastav je približno isti, a sustav isto. Nema velikih promjena.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. listopad 2024 03:44