Lyon's Bosnian midfielder Miralem Pjanic celebrates after scoring a goal during the French L1 football match Lyon vs. Marseille, on November 8, 2009 at the Gerland stadium in Lyon, eastern France. AFP PHOTO/PHILIPPE MERLE
 AFP
LYON IH ODBIO

Harry Redknapp bacio oko na Pjanića, Miralema vidi kao zamjenu za Modrića

The People, piše da je Harry Redknapp bacio oko na BiH-reprezentativca Miralema Pjanića iz francuskog Lyona kao zamjenu za Hrvata u slučaju njegova odlaska
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 10. srpanj 2011. 13:30

Engleski dnevni tabloidi i u nedjelju drže Luku Modrića udarnom viješću. Hrvatski vezni nogometaš Tottenhama udarna je sportska tema The Suna i Mirrora.

Mirror piše da je Izvršni odbor kluba odlučio Modriću povisiti plaću na, za Tottenhamove prilike, rekordnih 80.000 funti tjedno. To bi značilo da hrvatski reprezentativac kroz svoj postojeći petogodišnji ugovor sa svim mogućim bonusima može zaraditi oko 30 milijuna funti!

Dosad je, navodi Mirror, Modrić igrao za 50.000 funti tjedno. Najviša plaća u Tottenhamu iznosi 65.000 funti na tjedan.

Isti izvor, točnije njegovo tjedno izdanje The People, piše da je Harry Redknapp bacio oko na BiH-reprezentativca Miralema Pjanića iz francuskog Lyona kao zamjenu za Hrvata u slučaju njegova odlaska.

Prema toj informaciji, "spursi" su pristupili Lyonu s upitom za 21-godišnjega kreativnog veznjaka i dobili odbijenicu. Pjanić je procijenjen na devet milijuna funti.

The Sun pak donosi izjavu bivšeg trenera-asistenta u Chelseaju i nekadašnjega engleskog reprezentativca Raya Wilkinsa, koji je "spursima" poručio da gube vrijeme inzistiranjem na Modrićevu ostanku.

- Uskoro će Chelsea poslati bolju ponudu. Mislim da će je Tottenhamu biti jako teško odbiti – rekao je Wilkins dodavši:

- Nogomet je prvenstveno posao. Bez obzira koliko nogometaš bio vjeran, uvijek će otići u klub koji mu nudi bolje i više.

- Modrić je fantastičan, čudesno talentiran nogometaš. Skupa s Garethom Baleom Hrvat je svojim igrama prošle sezone zapalio Premierligu i Ligu prvaka.

Britanski mediji zasad još uvijek ne znaju za najnoviju izjavu koju je Modrić dao Sportskim novostima, i u kojoj je rekao da ga je Tottenhamov predsjednik Daniel Levy razočarao svojim ultimatumom, te da je tek sada siguran da je rastanak jedina opcija.

Linker
07. listopad 2024 01:27