BAKLJADA NAVIJAČA

Halilhodžić u Turskoj dočekan kao zvijezda: 'Obećao sam vam da ću se vratiti!'

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 15. srpanj 2014. 20:07

Nakon što ga je u zračnoj luci uz bakljadu i skandiranje dočekalo stotinjak navijača Trabzonspora , Vahid Halilhodžić (61) potpisao je u utorak prijepodne dvogodišnji ugovor s turskim prvoligašem.

Donedavni izbornik Alžira vratio se u grad na obali Crnog mora nakon osam godina. U sezoni 2005./06. s Trabzonsporom je osvojio četvrto mjesto u prvenstvu i kvalificirao se u Kup Uefe, da bi nakon toga otišao u Saudijsku Arabiju. Sada, kaže, za njega nije u obzir dolazio nijedan drugi angažman.

- Nakon odlaska iz Alžira primio sam ponude od brojnih europskih klubova, čak i od nekih reprezentacija, ali da sam otišao bilo gdje drugdje, moja savjest ne bi bila čista. Nudili su mi lude plaće, no obećanje koje sam dao predsjedniku Trabzonspora vrednije je od novca - izjavio je Vaha na predstavljanju novinarima.

Related content

Dodao je da želi izgraditi momčad koja će biti uspješnija nego prošle sezone, a glavni mu je cilj kvalificirati se u Ligu prvaka.

- Želim se ravnopravno boriti s tri najveća istanbulska kluba. Moja ambicija je oduvijek poznata, to je osvajanje trofeja - poručio je Halilhodžić.

Linker
21. rujan 2024 15:55