Ante Čizmić/CROPIX
SLETIO PRVI SPONZOR

Hajduk potpisao ugovor s Carlsbergom: 'Ovo je temelj za širenje posla i branda kluba'

Zanimljivo je da je Pavle Ciccarelli potvrdio kako imaju dozvolu HNS-a za točenje piva i na stadionu, usprkos Zakonu o zabrani alkoholnih pića na stadionu
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. srpanj 2011. 16:21

Napokon imamo sponzora, dobrog i velikog. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom projektu. Prvi sastanak s Carlsbergom bio je vrlo težak, a nastojali smo dokazati da Hajduk više nije rupa bez dna već brand koji može nešto i ponuditi. Uspjeli smo u tome i nadam se da je ovo jedan novi početak, koji će nam dati poticaj za nove pothvate. Nije ovo sponzorstvo samo goli novac, već temelj za neke budući rad, širenje posla i branda Hajduk - kazao je vidno zadovoljan predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš u Bijelom salonu Poljuda, gdje je pivo Pan, odnosno tvrtka Carlsberg predstavljena kao novi sponzor kluba. Logotip pivovare ipak neće na dres, nego će krasiti prostore stadiona, a financijske stavke ugovora ostale su tajna.

Predsjednik Uprave Carlsberg Croatia Thomas Kure Jakobsen kazao je:

- Carlberg je jedan od najpoznatijih sponzora u svijetu nogometa i ako tko zna što je dobar nogomet , mi znamo. Već 20 godina podržavamo neke od najvećih svjetskih nogometnih događaja, a ovih dana upravo sm o u pripremama za onaj vjerojatno najveći do sada, Euro 2012. godine. Sponzori smo engleske reprezentacija, Liverpoola, a sada i Hajduka, kojeg smo prepoznali kao veliki potencijal. Sretan sam što smo splitski klub uključili u našu nogometnu obitelj.

U pripremi je niz promotivnih noviteta, od koji će neki biti vidljivi već uoči i tijekom utakmice s Barcelonom. Zanimljivo je da je Pavle Ciccarelli potvrdio kako imaju dozvolu HNS-a za točenje piva i na stadionu, usprkos Zakonu o zabrani alkoholnih pića na stadionu. Navodno su pri kraju i pregovori s jednom bankom, ali i Toyotom koja bi umjesto novca donirala 30 automobila.

Linker
24. rujan 2024 16:30