Zagreb, 151210.Stadion Maksimir. Euroliga, nogometna utakmica 6. kola skupine D, susret izmedju NK Dinama i grckog PAOK-a F. C.Na slici: Bilo je i laksih nereda.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX
ZAGREB KAO NOĆNA MORA

Grčki navijači napadnuti i na stadionu, policija ih je smjestila među dinamovce!

Piše: ArhivaObjavljeno: 15. prosinac 2010. 23:20

ZAGREB - Grci u Zagreb neće pamtiti po dobrom, barem kad je riječ o navijačima PAOK-a. Prilikom dolaska napadnuti su u autobusu i jedva izvukli živu glavu , a nije moglo proći bez incidenta niti na samom stadionu!

Iako je dogovor dvaju klubova bio da navijači ne smiju putovati na susret, osim kao prijatelji kluba , iz nepoznatih je razloga to Grcima omogućeno. Zato su i bili smješteni na stadionu, odmah do navijača Dinama. U suprotnom bi bili u loži, baš kao i ostali prijatelji PAOK-a, čelnici tog kluba i ostali službenici.

Naravno, kada su opaženi njihovi transparenti i šalovi došlo je do provokacija s obje strane, a neki su se odlučili i na obračun. Srećom, ovoga puta policija nije napravila dodatni propust i sve je spriječila u začetku. Barem na stadionu, kad se već zajedno s Dinamom nije pridržavala dogovora o nedopuštanju ulaska gostujućih navijača na tribinu.

Linker
25. rujan 2024 04:36