Ronald Goršić/CROPIX
PIŠTOLJI U GARAŽI WESTINA

'Gospodine Mamiću, što je s agencijom vašeg sina? Je... ti mater, razbit ću te ko' mačku!'

Izvršni dopredsjednik Dinama ponovno je podivljao. Povod je bilo pitanje o agenciji njegovog sina, točnije konstatacija novinara da je to protivno zakonu o športu...
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 22. prosinac 2010. 22:10

ZAGREB - Nakon dostojanstvenog obraćanja Skupštini, unatoč tenzijama zbog prosvjeda ispod tribine, te nešto burnijeg i emotivnijeg nastupa pred kamerama, Mamića je isprovociralo naočigled benigno pitanje: Nije li protivno Zakonu o sportu to što ste vi čelnik Dinama, a vaš sin vlasnik agencije koja zastupa igrače . Pitanje je uslijedilo nakon dobrovoljne Mamićeve ‘ponude’: Evo tu sam, pitajte što hoćete, rasturite me, a ja ću se, kao i uvijek, argumentima braniti.

No, nismo čuli argumente već je uslijedila bujica uvreda kakvu dosad u repertoaru nije imao čak i osvjedočeno na jeziku lagani Mamić:

- Da, ‘Šveps’ ( Borut Šips, novinar t-portala, nap. a.), ti si provokator, znam te dobro. Ne diraj mi obitelj, to mi je jedina svetinja. Nabijem te na k..., đubre pokvareno. Prebit ću te stolicom. Prebit ću te k’o mačku kad jednog dana odem iz Dinama, sada i ovdje to ne smijem. Ne, neću te prebiti, no preklinjem te, tebe i tvoju obitelj na današnji dan 22. prosinca 2010.

Ostatak psovki koje je Mamić iznio uz prijeteće grimase i unošenje u lice jadnom novinaru iz onog je dijela ‘opusa’ kojeg je nepristojno u cjelini doslovno citirati. Nažalost, Mamić opet nije uspio obuzdati sebi svojstveni ‘temperament’ zbog kojeg su mu mnogi preporučali kako bi stvarno trebao potražiti ‘stručnu pomoć’.

Do tog je trenutka civiliziranim tonom za govornicom i pred kamerama tražio “izmirenje sa navijačima”, ponudio je ljubav svima koji vole Dinamo . Nažalost, sve je to ponovno ostalo u sjeni još jednog neciviliziranog istupa...

Mamić: Pištolji u garaži Westina

Do spomenutog je ekscesa na Skupštini sve bilo u najboljem redu. Najveća ponuđena ‘ekskluziva’ bila je Mamićevo podsjećanje na nedavnu Skupštinu HNS-a:

- Tamo su ‘neki ljudi’ u garaži Westina pištoljima prijetili skupšinarima i tako ih vodili liftom do 17 kata. Ti se ljudi toliko boje da ni policiju nisu kontaktirali. Naravno, nemam dokaze i svi će opet reći da je Mamić lud...

Hm, taman kad smo pomislili...

Linker
25. rujan 2024 04:37